Search pdf ebook

FAKULTETI EKONOMIK ELBASAN CALL FOR PAPERS 1st ...

   REPUBLIKA E SHQIPËRISË. UNIVERSITETI "ALEKSANDËR XHUVANI". FAKULTETI EKONOMIK. ELBASAN. CALL FOR PAPERS. 1st INTERNATIONAL CONFERENCE. South-East European Countries towards European Integration. 20 October 2012. The Faculty of Economy at the University of Elbasan is organizing the ...


Filename:  call_for_papers_x_def.pdf

Source: fakulteti ekonomik elbasan call for papers 1st

Time: 19-03-22

Tags:   aleksander xhuvani ekonomik

Fakulteti Ekonomik - Universiteti "Aleksander Xhuvani" : ...

   FAKULTETI EKONOMIK - Departamenti Administrim-Biznes. Bachelor - Administrim-Biznes 14-15 - Kohe te pjesshme · Bachelor - Administrim-Biznes 2016-2019 - Kohe te plote · Master i Shkencave - Menaxhim 2016-2018 - Kohe te plote · Master Profesional - Administrim-Biznes 2016-2017 - Kohe te plote. FAKULTETI ...


Filename:  b1621af2-616a-40d0-a2c8-cccabba34014.aspx

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   boost zone app

Universiteti Aleksander Xhuvani Elbasan | Ranking & Review

   Review and web ranking of Universiteti Aleksander Xhuvani Elbasan . Aleksander Xhuvani University of Elbasan Established in 1971, Universiteti Aleksander Xhuvani Elbasan (...


Filename:  2.htm

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   

Universiteti "Aleksander Xhuvani" : Hyrje

   Universiteti 'Aleksander Xhuvani' Hyr. Aktivizo tastieren virtuale! RRETH NESH; PYETJE TE SHPESHTA; PROGRAMET E STUDIMIT; POLITIKAT E PRIVATESISE; KONTAKT ...


Filename:  login.aspx

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   

Fakulteti ekonomik - Universiteti "Aleksander Xhuvani"

   Fakulteti ekonomik. FE ka fillesat e aktivitetit filluar aktivitetin tij ne vitin 1995, dhe nga rritja e vazhdueshme e kerkeses per te studiuar ne kete fakultet tashme gjenden tete programe studimi ne: 1- Administrim - Biznes. 2- Finance - Kontabilitet. 3- Ekonomia dhe E drejta. 4- Informatike Ekonomike. 5- Ekonomi Turizem. 6.


Filename:  80-fakulteti-ekonomik

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   

Buletini i Fakultetit Ekonomik - Home | Facebook

   Në kuadër të Javës së Parasë, zhvillohet leksioni i hapur në Fakultetin Ekonomik të Universitetit“Aleksandër Xhuvani”, Elbasan nga: 1. Juna Bozdo, Përgjegjëse e Sektorit të Vlerësimit Sistemik, të Departamentit të Stabilitetit Financiar në Bankën e Shqipërisë, me temë “Stabiliteti financiar, roli i Bankës së Shqipërisë në ...


Filename: 

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   

Njoftime - Universiteti i Elbasanit

   Universiteti "Aleksander Xhuvani" Elbasan. ... BULETINI SHKENCOR. Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikuj shkencorë për botim në Buletinin Shkencor të Universitetit të Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”. Mirëpriten punime ... •Seria e shkencave të natyrës, ekonomike dhe mjekësore. Artikujt duhet të ...


Filename:  njoftime

Source: 

Time: 19-03-22

Tags:   

...e Fakultetit Ekonomik në Universitetin "Aleksandër Xhuvani", n...

   Permbajtja: VENDIM PER HAPJEN E FAKULTETIT EKONOMIK NE UNIVERSITETIN "ALEKSANDER XHUVANI" NE ELBASAN, DUKE FILLUAR NGA VITI AKADEMIK 2002-...


Filename:  Article-Per-hapjen-e-Fakultetit-Ekonomik-ne-Universitetin-Aleksander-Xhuvani-ne-Elbasan-duke-filluar-nga-viti-akademik-2002-2003-.aspx

Source: ...e fakultetit ekonomik në universitetin "aleksandër xhuvani", n

Time: 19-03-22

Tags:   

  • ← Previous
  •      
  • Next →
Results generated in: 0.0132 seconds